تاثیر انجماد بر روی کیفیت محصول در کدام روش مطلوب تر است ؟

کیفیت محصول تفاوت اصلی کیفیت محصول، در اندازه و مقدار محصول منجمد است. انجماد سردخانه برای حجم زیادی از محصولات با اندازه بزرگتر مانند مرغ کامل یا گوشت بسته بندی شده استفاده می شود. از سوی دیگر، IQF برای فریز کردن محصولات کوچکتر مانند میوه های کوچک، مکعب های میوه، سبزیجات، پنیر، پاستا و غیره ایده […]
قدرت مناسب کمپرسور یخچال صنعتی

کمپرسور یخچال کمپرسور یخچال یا همان موتور یخچال، اصلیترین و گرانقیمتترین بخش یک یخچال صنعتی یا یخچال خانگی است که کیفیت و قدرت این کمپرسور ارتباط مستقیمی با طول عمر و عملکرد یخچال دارد. به طور کلی کمپرسور یخچال، گاز خنک کننده آن را در داخل لوله های اواپراتور و کندانسور به صورت متراکم در […]
تفاوت تونل انجماد سریع و سردخانه

تفاوت تونل انجماد سریع و سردخانه از گذشته تا به امروز یکی از دغدغههای اصلی بشر چگونگی نگهداری از مواد غذایی در زمان طولانی و بدون فاسد شدن بوده است. تونلهای انجماد و سردخانهها چند نمونه از سیستمهایی هستند که در نگهداری طولانی مدت از مواد غذایی استفاده میشوند. اگرچه هر دو دستگاه یک عمل […]
انواع تونل های انجماد

تونل های انجماد از گذشته های دور، بشر از روش های مختلفی جهت نگه داشتن مواد غذایی به صورت تازه، برای مدت طولانی، استفاده می کرده است. یکی از بهترین و اصلی ترین روش ها، استفاده از سرما و دمای پایین محیط نگهداری مواد غذایی میباشد. در قرن ۱۹ میلادی اولین یخچال ها به وجود […]