اصول راه اندازی مغازه مواد غذایی

اصول راه اندازی مغازه

اصول راه اندازی مغازه مواد غذایی راه اندازی فروشگاه مواد غذایی با توجه به رقابت های موجود در بازار امروز، نیاز به دریافت مشاوره از افراد با تجربه خواهد داشت. برای راه اندازی هر فروشگاهی، باید به نکاتی از جمله مشخص نمودن کالا و خدمات، طراحی صفر تا صد فضای داخلی فروشگاه، انتخاب مکان مناسب […]

معرفی کندانسور آب خنک

کندانسور آب خنک

کندانسور آب خنک در فرآیندهای تبرید مانند سیکل تبرید سردخانه ها، تهویه مطبوع و… حرارت به وسیله یک سیال که مبرد نام دارد، در سیستم جذب و دفع یا منتقل می شود. برای اینکه مبردی که حرارت را دریافت کرده، حرارت دریافتی را از دست بدهد، نیاز به تجهیزی به نام کندانسور داریم. کندانسور از […]

راه اندازی فروشگاه پروتئینی

فروشگاه پروتئینی

نحوه راه اندازی فروشگاه پروتئینی فروشگاه پروتئینی یا سوپر پروتئینی محلی است برای فروش محصولاتی از جمله: انواع سوسیس، کالباس و ژامبون، انواع گوشت خام و فرآوری شده، مرغ بسته بندی شده، غذاهای آماده طبخ مانند ناگت و همبرگر و… . امروزه با وجود پیشرفت محصولات غذایی نیمه آماده و آماده، لزوم وجود فروشگاه پروتئینی […]

مراحل اخذ مجوز سردخانه میوه از جهاد کشاورزی

مراحل اخذ مجوز سردخانه میوه

مراحل اخذ مجوز سردخانه میوه همانطور که می دانید مجوز ساخت سردخانه میوه از جهاد کشاورزی اخذ می شود. مراحل اخذ مجوز سردخانه میوه که هم به افراد حقیقی و هم به اشخاص حقوقی داده می شود، از اخذ جواز تاسیس گرفته می شود. برای این کار باید ابتدا کد آیسیک مورد نظر برای فعالیت […]