نکات مهم سردخانه بستنی 

همانطور که می‌دانید برای نگهداری طولانی تر محصولات و مواد غذایی با کیفیت بهتر از سردخانه ها استفاده می‌شود. سردخانه ها در دو نوع سردخانه ی بالای صفر و سردخانه ی زیر صفر قابل طراحی و ساخت هستند. سردخانه ی زیر صفری که بتواند دمای ۱۵- تا ۳۶- درجه سانتیگراد را فراهم کند برای نگهداری بستنی انتخابی مناسب است. البته دمای نگهداری با توجه به فصل، دمای هوا و نوع بستنی تعیین می‌شود. برای نگهداری بستنی به صورت عمده در سالن های بزرگ اغلب از تجهیزات برودتی با کمپرسورهای دو مرحله ای استفاده می‌شود. برای نگهداری بستنی می‌توان از سردخانه بستنی ثابت و برای پخش و توزیع آن از سردخانه بستنی متحرک استفاده کرد. تجهیزات سردخانه متحرک یا سردخانه کانکسی قابلیت نصب بر روی اغلب ماشین های بزرگ را دارند.

شوک گرمایی، دشمن بستنی است. هنگام جابجایی از کارخانه به سردخانه و سپس توزیع آن ممکن است بستنی در برابر شوک گرمایی قرار بگیرد و سپس دچار یخ زدگی و تبلور مجدد شود، یا کریستال های لاکتوز (قند موجود در شیر) دچار تغییر شود. این اتفاق ممکن است باعث تغییر شکل و کوچک شدن اندازه ی بستنی شود و کیفیت آن را پایین می‌آورد. بنابراین باید به تغییرات دمایی بستنی از کارخانه تا محل توزیع توجه کافی داشته باشید. حفظ شکل کریستال های هر ماده غذایی به هنگام نگهداری در سردخانه حائز اهمیت فراوان است. چرا که مانع افت کیفیت و ارزش غذایی آن ماده غذایی می‌شود.

پیش از خرید تجهیزات سردخانه بستنی باید ابعاد سردخانه را مشخص کنید. پس از آن انتخاب دستگاه های برودتی مناسب با توجه به فضای در دسترس اولویت دارد. البته سردخانه بستنی این مزیت را دارد که نیازی به اتاق های متعدد نداشته و اغلب بستنی ها را می‌توان در کنار یکدیگر نگهداری کرد.

سردخانه بستنی

برای کسب اطلاعات بیشتر پیرامون ساخت و تجهیز سردخانه می‌توانید از گروه صنعتی برادران حامی دوست کمک بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *