آشنایی با سردخانه زیر صفر و کاربردهای آن

مواد غذایی نقش مهمی در زندگی ما دارند. برای اینکه بتوانیم از مواد اولیه استفاده کنیم و آن ها را درست و با کیفیت مناسب به دست مصرف کنندگان برسانیم باید از نحوه ی نگهداری آن ها مطمئن باشیم. نصب سردخانه در این راه به ما کمک می کند تا مواد غذایی را سالم، با کیفیت مطلوب و برای مدت طولانی تری حفظ کرده و مانع فاسد شدن آن ها شویم.

سردخانه زیر صفر یکی از انواع سردخانه ها است که دمای آن کمتر از صفر درجه سانتیگراد بوده و مخصوص نگهداری مواد غذایی منجمد است. این سردخانه ها برای نگهداری مواد پروتئینی نظیر گوشت و مرغ و ماهی، غذاهای آماده ی طبخ مانند همبرگر آماده، بعضی از انواع خرما و انواع بستنی انتخابی مناسب است. این سردخانه ها بر اساس مبردی مصرفی در سیکل تبرید، در دو نوع فریونی و آمونیاکی طراحی و ساخته می شوند. البته استفاده از فریون یا آمونیاک بسته به ابعاد سردخانه نیز دارد. اگر ابعاد سردخانه کوچک باشد فریونی و اگر ابعاد آن بزرگ باشد آمونیاکی خواهد بود. البته این دو نوع سردخانه در هزینه ها با یکدیگر متفاوت بوده و هر کدام مزایا و معایب مربوط به خود را دارند.

سردخانه زیر صفری نیز مانند سایر سردخانه ها که با سیکل تبرید تراکمی کار می کند و دارای اجزای اصلی اواپراتور، کندانسور، کمپرسور و شیرآلات و کنترلرها است. استفاده از اتصالات و شیرآلات مخصوص سردخانه ها با توجه به نوع سردخانه تعیین می شود. همچنین تابلو برق، فن ها و… از دیگر اجزای جدا نشدنی سردخانه ها هستند. کمپرسور سردخانه های بالای صفر و زیر صفر به لحاظ کویل داخلی با یکدیگر متفاوت هستند، کویل سردخانه زیر صفر ضعیف تر از سردخانه بالای صفر است. البته تفاوت ظاهری چندانی بین این دو نوع سردخانه وجود ندارد.

سردخانه زیر صفر

عایق سردخانه

استفاده از درب و عایق مناسب در این سردخانه ها از اهمیت زیادی برخوردار است، به این علت که اختلاف دمای سردخانه زیر صفر با محیط بیرون زیاد بوده و لازم است سرمای داخل محیط سردخانه حفظ شود. امکان استفاده از ساندویچ پانل های سردخانه ای در این نوع سردخانه وجود دارد.

نصب و راه اندازی سردخانه ها نیاز به نظر کارشناسان مجرب و خبره دارد. شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر و استعلام قیمت ها با کارشناسان ما در  مجموعه برادران حامی دوست تماس حاصل نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *