تونل انجماد سریع و کاربرد آن

همانطور که می دانید برای نگهداری بهتر مواد غذایی برای مدت طولانی تر، می توانید از روش های مختلفی استفاده کنید. اما کدام روش در صنایع مختلف مناسب است و توجیه اقتصادی دارد؟ برای نگهداری طولانی تر اغلب مواد غذایی مانند سبزیجات، مواد و غذاهای پروتئینی و آماده طبخ می توانید آن ها را منجمد نمایید. به دو روش کلی این کار انجام می شود. یک روش انجماد آرام و دیگری انجماد سریع است. در این مقاله می خواهیم به بررسی انجماد سریع با استفاده از تونل انجماد سریع بپردازیم. با ما همراه باشید.

مزایای انجماد سریع

عملکرد تونل انجماد سریع

با استفاده از این تجهیز که عملکردی مشابه سردخانه دارد، می توانید انجماد مواد غذایی را در شیفت های 8 ساعته به اتمام برسانید. یعنی با توجه به نوع مواد غذایی (گوشتی یا سبزیجات) و دمای هنگام ورود می توانید دمای خروجی مورد نظر خود را تعیین نموده و مواد غذایی را در آن دما تحویل بگیرید.

عملکرد این دستگاه از این جهت شبیه به سردخانه است که دارای ۴ عضو اصلی کندانسور، اواپراتور، کمپرسور و شیر انبساط است. به این ترتیب سیکل تبرید تونل انجماد، همان سیکل تبرید سردخانه خواهد بود، اما با سرعتی متفاوت! البته با وجود سرعت زیاد انجماد در این تجهیزات، تجهیز سریع تری نیز قابل طراحی و ساخت خواهد بود. IQF همان تجهیزی است که سرعت انجماد بالاتری نسبت به تونل انجماد سریع خواهد داشت. البته لازم به ذکر است که هزینه ساخت و راه اندازی IQF به راتب بیشتر از تونل انجماد است.

جمع بندی

پس متوجه شدیم که باور اشتباهی است اگر تونل انجماد و IQF را یکی بدانیم. اگر نیاز به دریافت مشاوره برای ساخت و راه اندازی تجهیزات برودتی دارید، کافیست با ما تماس بگیرید. مجموعه ما در این راه شما را یاری می کند تا بهترین انتخاب را برای کسب و کارتان داشته باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *