نحوه نگهداری انبه در سردخانه

اگر به مناطق گرمسیری نظیر هند و پاکستان سفر کرده باشید، میوه انبه را به وفور دیده‌اید. می گویند این میوه بومی قسمت های جنوب شرقی آسیا است. اما کشت آن در ایران، برزیل، مکزیک، تایلند نیز رواج دارد. درخت انبه می تواند تا ۳۰۰ سال نیز عمر کند. میوه‌ی آن به صورت آب میوه، در غذاهای مختلف و انواع دسرها و به عنوان رنگ طبیعی غذایی قابل مصرف است. با توجه به خواص و فواید این میوه و میزان مصرف آن در اغلب کشورها، آگاهی از نحوه نگهداری انبه در سردخانه امری حیاتی به حساب می آید. در ادامه به بررسی بهترین شرایط نگهداری این میوه می‌پردازیم. با ما همراه باشید.

شرایط ایده‌آل

انبه یکی از منابع پتاسیم، فیبر، ویتامین C و آنتی‌اکسیدان به حساب می آید. بنابراین مصرف آن به تمامی افراد،‌ علی‌الخصوص افرادی با فشار خون بالا توصیه می شود. حدود ۸۰ درصد این میوه از آب تشکیل شده است. در نتیجه باید آن را در محیطی با رطوبت نسبی حدود ۹۰ درصد ذخیره کنید. به این ترتیب از خشک و چروکیده شدن میوه جلوگیری می نمایید.

همچنین به علت گرمسیری بودن این میوه، باید آن را در سردخانه های بالای صفری ذخیره نمایید. اما بهتر است دمای آن را بلافاصله بعد از برداشت، تا دمای نگهداری پایین بیاورید. بهترین دما برای نگهداری انبه در سردخانه بین ۷ تا ۱۳ درجه سانتیگراد است. البته این دما با توجه به نوع انبه و میزان رسیدگی آن تعیین می شود. انبه نارس را می توانید در دمای حدود ۱۳ درجه سانتیگراد و انبه رسیده را در دمای حدود ۷ درجه سانتیگراد نگهداری کنید.

در این شرایط می توانید انبه را تا ۳ ماه نیز به خوبی در سردخانه ذخیره کنید تا در زمان مناسب به بازار عرضه نمایید.

همانطور که می دانید اغلب میوه ها تنفسی هستند. یعنی میزان مشخصی نسبت به اتیلن حساس هستند. اتیلن گازی است که باعث رسیدن میوه ها می شود و در زمان رسیدن آن ها نیز تولید می شود. میزان تنفسی بودن انبه به قدری قابل توجه است که مقدار ۱۰۰PPM اتیلن می تواند به سرعت میوه نارس را به میوه رسیده تبدیل کند.

نگهداری انبه در سردخانهبرای کسب اطلاعات بیشتر پیرامون نگهداری انبه و سایر میوه ها در سردخانه ها و طراحی و ساخت آن ها می توانید با مجموعه برادران حامی دوست تماس حاصل نمایید. ما بهترین ها را برای شما می خواهیم. کافیست نیازتان را با ما در میان بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *