لبنیات منجمد شده چیست؟

انسان از حدود ۶ هزار سال پیش به مصرف لبنیات روی آورده است. دانشمندان پیشینه مصرف لبنیات را که از بقایای ظروف سفالی باقی مانده که در مناطق مختلف انگلستان کشف کرده اند، مربوط به ۵ تا ۶ هزار سال قبل می دانند. در آن دوره انسان به پرورش دام می‌پرداخت. تمامی محصولات لبنی منابع غنی پروتئین به حساب می آیند. از این رو فرآوری و نگهداری از آن ها اهمیت زیادی دارد. برای نگهداری از لبنیات روش‌های مختلف و متفاوتی وجود دارد. در این مقاله می خواهیم به نگهداری لبنیات منجمد شده بپردازیم. پس با ما همراه باشید تا بهترین روش ها را بیاموزید.

نگهداری شیر در فریزر و سردخانه

با نگهداری لبنیات منجمد شده می توانید فساد آن ها را به تعویق بیندازید. اگرچه نگهداری از شیر در فریزر و سردخانه های زیر صفری، شرایطی ایده‌آل نیست، اما برای مدت زمان محدودی ممکن است. اگر پس از یخ زدایی شیر قصد نوشیدن آن را دارید، باید بگوییم انجماد آن ایده‌ی جالبی نیست. اما به راحتی می توانید آن را در تهیه غذاها و انواع شیرینی و کیک استفاده کنید.

بهتر است هنگام منجمد نمودن شیر به خاطر داشته باشید که حجم شیر منجمد کمی بیشتر از حالت مایع آن است. بنابراین بهتر است مقداری از فضای ظرف را خالی نگه دارید. با این روش می توانید برای مدت ۳ تا ۴ ماه شیر منجمد را در فریزر نگهداری نمایید. اما توصیه ما این است که شیر را بیش از یک ماه به صورت منجمد نگهداری نکنید. به این علت که ممکن است طعم و بافت آن تغییر چشمگیری کند. پس از خروج شیر از فریزر می توانید آن را در یخچال یخ زدایی نمایید تا آسیبی به آن وارد نشود.

لبنیات منجمد شده

ماست منجمد

منجمد کردن ماست و نگهداری از آن در فریزر به بافت ماست آسیب می زند. به گونه ای که بافت ماست یکدستی خود را از دست می دهد و نمی توانید آن را خالی میل کنید. اما می توانید در تهیه غذا از آن استفاده نمایید. اگر مجبور به فریز کردن ماست نیستید این کار را نکنید.

نگهداری انواع پنیر در فریزر

از آنجایی که پنیر ماندگاری طولانی مدتی دارد، نگهداری آن به صورت منجمد ضرورتی نخواهد داشت. البته نگهداری پنیرهایی مانند پنیر پیتزا و انواع پنیرهای ورقه ای در فریزر به مدت ۶ تا ۸ ماه امکان پذیر است. به طور کلی پنیرهایی که آب میان بافتی کمتری دارند، برای نگهداری در فریزر مناسب تر هستند. یخ زدایی پنیرهای منجمد در دمای اتاق امکان پذیر است و ممانعتی ندارد.

کره و خامه منجمد

نگهداری کره و خامه منجمد در فریزر تا ۶ ماه امکان پذیر است. آسیبی به بافت آن ها وارد نمی شود. نگهداری این دو محصول لبنی در فریزر بهتر از نگهداری آن ها در یخچال است.

جمع بندی

اگر قصد نگهداری لبنیات منجمد شده را دارید، بهتر است آن ها در ظروف دربسته یا پلاستیک هایی که مانع نفوذ هوا می شوند نگهداری نمایید. در حالت کلی منجمد کردن لبنیات مانع فساد آن ها می شود. اما از طرفی کیفیت میان بافتی آن ها را تحت تاثیر قرار می دهد. برای کسب اطلاعات بیشتر پیرامون سردخانه و تجهیزات فروشگاهی می توانید با مجموعه برادران حامی دوست در تماس باشید. هدف ما رضایت شماست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *