درای ایجینگ چیست؟

آیا تا کنون نام گوشت بیات و کهنه به گوشتان خورده است؟ آیا نظری در مورد مصرف گوشت بیات دارید؟ در ابتدای این مقاله می خواهیم به معنی گوشت کهنه خشک شده یا درای ایجینگ شده بپردازیم. با ما همراه باشید.

گوشت تازه دام، درست پس از کشتار محل تجمع مقدار زیادی از میکروارگانیسم ها است. برای از بین بردن این میکروب ها و میکروارگانیسم ها چه کار می توانید بکنید؟ یکی از راه ها آن است که گوشت تازه را به مدت چند هفته تا چند ماه قبل از مصرف در یخچال هایی به نام یخچال بیات کن گوشت نگهداری نمایید. با این کار می توانید علاوه بر بهبود طعم و مزه‌ی گوشت و از بین بردن میکروب‌های آن، گوشت را نرم‌تر و زودپزتر از حالت تازه‌ی آن کنید.

زورپز شدن گوشت یکی از مزایایی است که در گوشت درای ایجینگ شده می توانید بیابید. در ادامه به اینکه این کار چطور انجام می شود اشاره می کنیم. با ما همراه باشید تا با عمل درای ایجیگ آشنا شوید.

نحوه درای ایجینگ گوشت

به خاطر داشته باشید که بهترین استیک ها آن هایی هستند که با گوشت بیات شده یا درای ایجد شده تهیه می شوند. این کار را می توانید به کمک تجهیزاتی مانند یخچال درای ایجر یا بیات کن گوشت انجام دهید.

برای بیات کردن گوشت با کیفیت مطلوب، به دمایی بین  1.5  تا  2  درجه سانتیگراد نیاز خواهید داشت. گوشت بیات شده را می توانید در دماهای پایین تر نیز نگهداری کنید. گوشت بیات شده را می توانید برای مدت زمان بیشتری ذخیره و نگهداری کنید.

یک یخچال معمولی دارای یک ترموستات است و نوسانات دمایی زیادی را متحمل خواهد داشت. به همین دلیل نمی توانید به کمک یخچال معمولی گوشت را خشک یا بیات نمایید. بعلاوه گردش هوا در داخل یخچال بیات کن گوشت از یخچال های معمولی بهتر است. از این جهت می توانید مانع افت کیفیت گوشت شوید. رطوبت مورد نیاز در این تجهیزات باید بین 60 تا 90 درصد تنظیم شود.

درای ایجینگ بیات کن گوشتبنابراین به کمک این تجهیزات می توانید شرایط دمایی و رطوبت مورد نیاز بیات شدن گوشت یا فرآیند درای ایجینگ را به خوبی فراهم کنید. کافیست ما را از نیازتان با خبر کنید و بهترین ها را برای کسب و کارتان تهیه کنید. شما می توانید همین حالا با کارشناسان ما در مجموعه برادران حامی دوست تماس حاصل نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *