لزوم استفاده از یخچال بیات کن گوشت
بیات کردن گوشت فرآیندی است که در طی آن تکه های بزرگ گوشت، به مدت چند هفته تا چند ماه قبل از مصرف کهنه می شوند. از این طریق می توانید علاوه بر بهبود طعم گوشت، آن را نرم و زودپز کنید. اگر می خواهید بهترین استیک را میل کنید، از گوشت بیات شده استفاده نمایید. گوشت بیات شده می تواند تا حدود 30 درصد از میزان آب اولیه خود را از دست بدهد. این عامل باعث تمرکز طعم گوشت می شود. علاوه بر آن، تغییر طعم در اثر فرآیندهای متعددی از جمله فعالیت های آنزیمی و باکتریایی در بافت گوشت ایجاد می شود.
این یخچال با نام درای ایجر (Dry Ager) یا یخچال خشک کن گوشت نیز شناخته می شود. با استفاده از این تجهیزات، بافت همبند و ساختار پروتئین موجود در گوشت در محیطی با دما و رطوبت کنترل شده است. در این شرایط کپک های مفید و غیر مضری در بافت گوشت تولید می شود. در اغلب رستوران ها و آشپزخانه ها از گوشت بیات شده استفاده می شود تا کیفیت غذای ارائه شده افزایش یابد.
تفاوت این یخچال با یخچال های دیگر در چیست؟
برای بیات شدن گوشت به بهترین نحو، به دمای پایینی در یخچال نیاز خواهید داشت. دمایی بین 1.5 تا 2 درجه سانتیگراد برای بیات کردن آن مناسب است. از طرفی گوشت بیات شده را می توانید در دماهای پایین تری (حدود یک دهم دمای بیات شدن آن) نگهداری کنید.

تفاوت اصلی این دو یخچال در تنظیم همین دما است. یک یخچال معمولی که دارای ترموستات است، نوسانات دمایی زیادی خواهد داشت. به همین دلیل نمی توانید به کمک آن گوشت را خشک یا بیات نمایید. بعلاوه گردش هوا در داخل یخچال بیات کن گوشت از یخچال های معمولی بهتر بوده و مانع افت کیفیت آن می شود. رطوبت دراین تجهیزات باید بین 60 تا 90 درصد تنظیم شود.
برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با مجموعه برادران حامی دوست تماس حاصل نمایید. مشاوران ما در مجموعه شما را در راه رسیدن به نیازهایتان یاری می کنند.