سردخانه میوه و سبزیجات

استفاده از سردخانه میوه و سبزیجات این امکان را به ما می‌دهد که با نگهداری آن مواد، بتوانیم در تمام فصول از این محصولات بهره مند شویم. در ابتدا به تفصیل انواع سردخانه ها بر اساس کاربرد آن ها می‌پردازیم؛

سردخانه میوه و سبزیجات چه شرایطی باید داشته باشد؟

برای نگهداری از محصولات در سردخانه میوه و سبزیجات با کیفیت مناسب، اصولی برای تعیین دما و رطوبت داریم. به اصطلاح باید اتمسفر کنترل شده باشد. اگر دما زیاد باشد ممکن است مواد فاسد شوند و از طرفی اگر دما بیش از اندازه پایین باشد مواد دچار یخ زدگی می‌شوند. همچنین اگر میزان رطوبت مناسب نباشد ممکن است مواد خشک شوند و از بین بروند. از طرفی در سردخانه های نگهداری میوه، هوای سالن باید شامل اکسیژن و گاز کربنیک باشد. تنظیم غلظت این دو گاز برای کنترل اتمسفر سردخانه لازم است. در جدول زیر دمای مورد نیاز و بیشترین مدت زمان نگهداری بعضی از میوه ها و سبزیجات آورده شده است.

سردخانه میوه و سبزیجات

به خاطر داشته باشید که همیشه میوه ها و سبزیجات باید جدا از یکدیگر نگهداری شوند. به این دلیل که اغلب میوه ها بعد از رسیدن گاز اتیلن آزاد می‌کنند و این گاز طول عمر مفید سبزیجات را کاهش می‌دهد.

توجه کنید که بیش از ظرفیت یک سردخانه در آن محصول نگهداری نکنید. با این کار دمای داخلی سردخانه بالا رفته و محصولات به سرعت فاسد می‌شوند، چرا که فضای کافی جهت توزیع هوای خنک و تازه توسط فن های داخلی وجود ندارد.

 

قبل از نگهداری میوه و سبزیجات در سردخانه باید اطلاعات دقیقی در مورد آن محصول داشته باشید. برای مثال لازم است در مورد شرایط کاشت و رسیدن محصول، شرایط انتقال آن تا سردخانه و دسته بندی دقیق آن اطلاعات کامل داشته باشید. همچنین باید از سلامت کامل محصولات ورودی به سردخانه اطمینان حاصل کنید.

برای دریافت اصلاعات بیشتر در مورد سردخانه میوه و سبزیجات و احداث آن ها می‌توانید با گروه صنعتی برادران حامی دوست ارتباط برقرار نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *