نگهداری کدو در سردخانه و انبار
همانطور که می دانید کدو انواع مختلفی دارد. برخی از آن ها که در ایران نیز یافت می شوند عبارتند از: کدو سبز یا خورشی، کدو تنبل یا حلوایی، کدو دامپلینگ، کدو توربن و… . همانطور که میدانید کدو سبز و کدو حلوایی بیشترین میزان کشت را در بین سایر انواع کدو در ایران دارد. کدو به قدری خاصیت دارد که همواره مصرف آن در زمستان توصیه می شود. روش های نگهداری کدو در سردخانه بسته به نوع آن متفاوت خواهد بود.
کدو حلوایی منبع غنی ویتامین C و E به حساب می آید و برای سلامت پوست و مو بسیار عالی است. کدو سبز نیز به علت میزان بالای فیبر و میزان اندک کربوهیدرات، یکی از منابع غذایی مناسب برای افرادی است که قصد لاغری دارند. همچنین این گیاه یکی از منابع ویتامین A و پتاسیم نیز به حساب می آید.
بنابراین دانستن راهی برای نگهداری هرچه بهتر این محصول از اهمیت زیادی برخوردار است. شما می توانید در این مقاله با شرایط نگهداری کدو در سردخانه آشنا شوید. پس با ما همراه باشید تا بتوانیم تلفات محصولات غذایی را به کمترین میزان خود برسانیم.
شرایط نگهداری از کدو سبز یا خورشی
این محصول در دو فصل بهار و پاییز برداشت می شود. شرایط نگهداری این دو محصول با یکدیگر متفاوت است. کدو برداشت شده در فصل پاییز را می توانید در دمایی بین 0 تا 4 درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی 85 تا 90 درصد برای مدت کمتر از یک هفته در سردخانه نگهداری نمایید. سپس باید آن ها را روانه بازار کنید تا آسیب نبینند.
اما کدو سبز برداشت شده در فصل بهار را می توانید در دمایی بین 9 تا 12 درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی 70 تا 75 درصد به مدت 1 الی 2 ماه در سردخانه نگهداری نمایید.
شرایط نگهداری کدو تنبل یا حلوایی
کدو حلوایی به طور کلی ماندگاری بالایی دارد. حتی می توانید آن را در انبار نیز نگهداری نمایید. البته باید به خاطر داشته باشید که این محصول حساسیت بالایی نسبت به اتیلن دارد. بنابراین نگهداری آن در فضایی با اتمسفر کنترل شده انتخابی هوشمندانهتر خواهد بود.
شما می توانید شرایط دمایی 10 الی 13 درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی 50 تا 60 درصد را برای کدو حلوایی فراهم کنید تا آن ها با کیفیت عالی تا مدت 4 ماه سالم باقی بمانند.
برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان ما در مجموعه برادران حامی دوست در تماس باشید. ما بهترین ها را برای شما فراهم می کنیم.