نگهداری لبنیات در سردخانه

لبنیات نیز مانند سایر مواد غذایی هم در سردخانه بالای صفر و هم به صورت منجمد نگهداری می‌شود. شیر جزو مواد غذایی مهم در جدول غذایی بوده و پایه ی تهیه ی بسیاری از مواد غذایی دیگر است. از این رو سرد کردن شیر و فرآورده های آن برای حفظ کیفیت بهتر بلافاصله پس از تهیه شدن در همان دامداری ها شروع می‌شود. نگهداری لبنیات در سردخانه حائز اهمیت فراوان است، چرا که باید به گونه ای نگهداری شود که ضمن حفظ ارزش غذایی آن، طعم مطلوبی داشته باشد.

نگهداری لبنیات در سردخانه های بالای صفر

به چند روش می‌توان شیر را برای نگهداری در سردخانه های بالای صفر سرد کرد، متداول ترین روش ها استفاده از خنک کننده های سطحی و استفاده از تانکرهای دارای سرد کننده هستند. برای نگهداری لبنیات در سرخانه به نکات زیر توجه فرمایید.

نگهداری لبنیات در سردخانه

نگهداری لبنیات در سردخانه های زیر صفر

نگهداری لبنیات در سردخانه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *