همه چیز درباره نگهداری انار در سردخانه

انار میوه ای درختی است که مصرف آن برای تصفیه و پاکسازی خون و دستگاه گوارش توصیه می گردد. ايران کشوری است که علاوه بر مركز پيدايش انار، یکی از رويشگاه های طبيعي و مرکز تنوع آن است. کشت انار در کشورمان در استان ها و شهرهای زیادی اعم از اصفهان، یزد، تهران، ساوه، ورامین، زنجان، سمنان، خوزستان، فارس، کرمانشاه، کرمان، خراسان و مرکزی صورت می گیرد. استفاده از این میوه در روزهای خاص مانند شب یلدا رواج دارد و یکی از ارکان اصلی است. از این جهت نیاز به نگهداری انار در سردخانه داریم.

در ادامه پیرامون شرایط نگهداری انار در سردخانه صحبت خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

شرایط نگهداری

مدت زمان و شرایط نگهداری و انبار کردن انار بسته به نوع آن متغیر است. دما و رطوبت مناسب نگهداری با توجه به مدت زمانی که می خواهید آن را نگهداری کنید تعیین می شود. بهترین دما برای نگهداری انار بین  تا  درجه سانتیگراد و بهترین رطوبت بین  70  تا  80  درصد است.

برای‌ کاهش‌ تبخیر آب از سطح میوه‌ و همچنین عدم تولید کپک‌ در میوه می‌توانید از فن استفاده نمایید. با کمک فن ها می توان گردش هوا را کنترل نمود. گردش هوای 40 بار در ساعت برای این سردخانه ها مناسب است. در شرایط ایده آل می توانید انار را به مدت  45  تا  90  روز در سردخانه نگهداری نمایید.

اگر دمای‌ انار را بعد از برداشت در باغ‌ کاهش‌ نداده‌ باشند، به‌ محض‌ رسیدن‌ آن‌ به‌ سردخانه‌، باید دمای‌ میوه‌ را تا 10 درجه سانتیگراد پایین‌ بیاورید. این کار را می توانید قبل و بعد از بسته بندی انارها انجام دهید.  چیدمان انارها در سالن‌ سردخانه‌ باید به گونه ای باشد که‌ هوای‌ سرد به‌ آسانی‌ به‌ همه ی آن ها برسد.

نگهداری انار در سردخانه

برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره می توانید با مجموعه برادران حامی دوست تماس حاصل نمایید. ما با توجه به نیاز شما تجهیزات مورد نظرتان را طراحی می کنیم. کافیست با ما در تماس باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *