نکات یخچال رستوران
یخچال رستوران
یخچال ها، بخشی جدایی ناپذیر از تجهیزات یک رستوران هستند. آنها وسایلی هستند که غذا را از فاسد شدن حفظ می کنند. آنها در شکل و اندازه و پیکربندی متنوعی ساخته میشوند.
تنوع آنها در خنک کردن و نگهداری مواد غذایی بسیار زیاد میباشد، اجزای آنها در همه آنها مشترک است، در اینجا به برخی از انواع یخچال هایی که برای رستوران کاربرد دارد ، اشاره کرده ایم.
یخچالهای ایستاده
یخچال های ایستاده یک گزینه فوق العاده برای رستوران هایی هستند که فضای زیادی در اختیار ندارند. بعضی از آنها به اندازه یک کمد کوچک هستند ، در حالی که برخی دیگر به اندازه یک اتاق بزرگ هستند.
معمولاً برای نگهداری غذاهای دریایی ، گوشت و مرغ استفاده می شود ، آنها یک انتخاب عالی برای آشپزخانه های تجاری کوچک هستند و برای نصب مستقیم در قسمت پخت و پز و نزدیک ایستگاه های کباب پز طراحی شده اند و دستگاه مناسبی برای صرفه جویی در فضای محیط کار هستند.

یخچال های ویترینی
این دستگاههای برودتی به گونه ای طراحی شده اند که غذاها یا نوشیدنی ها را از طریق درب جلو شیشه ای به نمایش بگذارند.آنها تجهیزات عالی برای مکانهایی هستند که موادغذایی را برای سرویس دهی به نمایش میگذارند ، مانند برخی از رستوران ها ، شیرینی فروشی ها و نانوایی ها.
روش های تازه نگه داشتن سالاد در یخچال برای یک هفته
اینکه هر روز سالاد درست کنیم وقت گیر به نظر می آید. سبزیجات مهم ترین ترکیبات سالادها هستند که فیبرهای موجود در آنها به عملکرد مطلوب سیستم گوارشی کمک می کند. اسیدفولیک و ویتامین های موجود در برگ های سبز نقش مهمی در حفظ سلامت قلب و عروق، پیشگیری از افسردگی و مقابله با اختلالات حافظه دارد.
هرچقدر سبزیجات کمتر خیس باشند، بیشتر تازه می مانند. بهترین ترفند برای رفع این مشکل استفاده از دستمال کاغذی است. برای اطمینان از جذب رطوبت باقیمانده می توانید یک تکه نان خشک نیز درظرف بگذارید.
علاوه بر رطوبت، هوا نیز می تواند شادابی سبزیجات را از بین ببرد.
سس رو تا لحظه ای که قرار است سالاد را مصرف کنید، جدا نگه دارید. این کار از خراب شدن سس و سالاد جلوگیری میکند.
