سردخانه بالای صفر چیست؟

یکی از راه های حفظ مواد غذایی برای مدت زمان طولانی تر و نگهداری آن ها با کیفیت مطلوب، احداث سردخانه است. سردخانه های صنعتی در انواع مختلفی ساخته می شوند. نوع سردخانه با توجه به محصولی که قصد نگهداری در آن را داریم، تعیین می شود. از این جهت سردخانه ها در انواع زیر صفر و بالای صفر ساخته می شوند. تقریبا همه ی سردخانه ها به کمک سیکل تبرید تراکمی کار می کند. برای نگهداری انواع میوه ها و سبزیجات، صیفی جات، سیب، انواع لبنیات، بعضی از انواع خرما، سیب زمینی، پیاز، دارو و… از این سردخانه ها استفاده می شود. مصرف این محصولات برای انسان لازم و ضروری است، در نتیجه بهترین کار ذخیره سازی این محصولات در سردخانه است تا در تمامی طول سال توزیع شده و مورد استفاده قرار گیرند.

اجزای اصلی تشکیل دهنده ی این سردخانه ها، مانند سایر سیستم هایی که با سیکل تبرید تراکمی کار می کنند عبارتند از؛ کندانسور، کمپرسور، اواپراتور و شیرآلات و کنترلرها. البته این اجزا برای سردخانه های بالای صفر و زیر صفر در جزئیات با یکدیگر کاملا متفاوت هستند. برای مثال کمپرسور موجود در سردخانه زیر صفر باید توان بالاتری نسبت به کمپرسور استفاده شده در سردخانه بالای صفر داشته باشد.

سردخانه ها بر اساس مبرد مصرفی در سیکل، می توانند فریونی یا آمونیاکی باشند که هرکدام از آن ها مزایا و معایب خاص خود را دارند. البته اغلب سردخانه های بالای صفر، آمونیاکی هستند. سردخانه های بالای صفر اغلب از ظرفیت بالاتری نیز برخوردار هستند.

نصب و راه اندازی سردخانه ها نیاز به نظر کارشناسان کارکشته و خبره دارد. شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر و استعلام قیمت ها با مجموعه برادران حامی دوست تماس حاصل نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *