سردخانه نگهداری هندوانه چیست؟
هندوانه میوه ای است با گیاه خزنده که منبع غنی ویتامین های A و C به حساب می آید. این میوه ی پرطرفدار در فصل های گرم سال مانع هدر رفت آب بدن شما می شود. کشت آن نیز به گرمای طولانی مدت و آب فراوان نیاز دارد. بیشترین میزان هندوانه در ایران، در استان های گرمسیر نظیر خوزستان، فارس، هرمزگان، سیستان بلوچستان، کرمان و بوشهر کشت می شود. این میوه ی تابستانی چنان به سفره های ایرانی راه باز کرده که عضو جدا نشدنی مناسبات ما، مثل شب یلدا به حساب می آید. پیشتر که امکان ساخت سردخانه برای نگهداری میوه ها نبود، تنها در شرایط خاص نگه داشتن هندوانه تا شب یلدا ممکن بود.
به خاطر داشته باشید که حداقل دمای لازم برای سبز شدن هندوانه حدود 15 الی 20 درجه سانتیگراد است. البته این دما برای هندوانه های مختلف متفاوت است.
شرایط نگهداری هندوانه
برای نگهداری طولانی مدت این میوه، باید دمای آن را بلافاصله پس از چیدن کاهش دهید. برای انبار کردن هندوانه ها باید بعد از چیدن آن هابه کمک سردخانه به آن شوک دمایی وارد کنید. در این شرایط می توانید به مدت طولانی تری هندوانه ها را ذخیره و نگهداری نمایید.
همچنین هندوانه کامل و سالم را می توانید تا 10 روز در محیط خانه و تا سه هفته در یخچال نگهداری نمایید. دمای مناسب برای نگهداری هندوانه در سردخانه، 10 تا 15 درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی مورد نیاز حدود 90 درصد است. البته دمای ایده آل برای نگهداری آن حدود 12 درجه سانتیگراد است.
این میوه به سرمای زیاد حساس است. در شرایطی که دمای سردخانه بین 0 تا 7 درجه سانتیگراد باشد، میوه دچار سرمازدگی می شود. سرمازدگی ممکن است به صورت ایجاد حفره در میوه یا از دست دادن طعم، مزه و رنگ طبیعی آن ظاهر شود. بنابراین اگر قصد دارید مقدار زیادی هندوانه انبار کنید، بهتر است دما و رطوبت محیط آن را به طور منظم کنترل کنید. هندوانه میزان تنفس کمی نیز در سردخانه دارد. به همین دلیل نگهداری هندوانه در جعبه ها و بسته بندی مناسب در شرایط ثابت امکان پذیر است.
شما می توانید در سردخانه ها برای استفاده ی بهینه از فضای موجود، بسته بندی محصولات خود را با استفاده از راک پالت ها ذخیره نمایید.

برای کسب اطلاعات بیشتر و استعلام قیمت ها می توانید با گروه صنعتی برادران حامی دوست تماس حاصل نمایید. ما شما را برای احداث، راه اندازی و تجهیز سردخانههایتان راهنمایی خواهیم کرد.