سردخانه قارچ
یکی از دغدغه های امروزه ی ما تولید و نگهداری قارچ در سردخانه ها است. نگهداری قارچ به دلیل حساسیت بالای آن از اهمیت فراوانی برخوردار است. لازم است قارچ را بعد از برداشت در سردخانه قارچ در دمای پایین تر و در شرایط بهتری نگهداری کرد. سردخانه ی لازم برای نگهداری قارچ سردخانه بالای صفر است. همچنین بهتر است قارچ ها در ظروف بسته یا داخل پلاستیک نگهداری شوند تا با هوای آزاد در ارتباط نباشند. چون در آن صورت آب موجود در قارچ ها تبخیر شده و قارچ خشک میشود. پس باید رطوبت قارچ ها را تا زمانی که آن ها به فروشگاه ها و به دست مصرف کننده میرسند، حفظ کنیم.
ماندگاری قارچ ها پس از برداشت بسیار کوتاه است. با تنظیم رطوبت 95% به بالا و دمای 2 درجه سانتیگراد، حدودا بین یک تا پنج روز میتوان قارچ ها را در سردخانه نگهداری کرد. البته روش هایی برای افزایش مدت نگهداری قارچ وجود دارند اما همگی مربوط به قبل از برداشت آن هستند. برای مثال آبیاری قارچ ها از فاصله ی مناسب، زمان برداشت کوتاه آن، برداشت صحیح آن با حداقل میزان تماس، بسته بندی قارچ ها و نهایتا کنترل بیماری و آفات قارچ ها روش هایی برای افزایش عمر نسبی قارچ ها هستند.
پس از برداشت قارچ ها و پیش از انتقال آن ها به سردخانه، میتوان از طریق پیش سرمایش دمای مرکز قارچ ها را تا دمای 2 درجه سانتیگراد پایین آورد تا مدت زمان نگهداری قارچ و همچنین کیفیت آن بهبود یابد.

برای کسب اطلاعات بیشتر و دقیق تر میتوانید با گروه صنعتی برادران حامی دوست تماس حاصل فرمایید.