سردخانه سوسیس و کالباس و مزایای آن
سردخانه نگهداری گوشت و سایر مواد پروتئینی مانند سوسیس و کالباس چه شرایطی باید داشته باشد؟ آیا می توان با نگهداری این مواد پروتئینی در سردخانه ها به حفظ سلامت و ماندگاری آن ها کمک کرد؟ جالب است بدانید سوسیس، کالباس و سایر مواد نظیر آن ها در کسیه های پلیاتیلنی بسته بندی شده و در سردخانه ها قرار می گیرند. چرا که این مواد در مقابل انواع بو بسیار حساس بوده و خیلی زود از محیط اطراف بوهای مختلف را جذب می کنند. برای نگهداری آن ها در سردخانه سوسیس و کالباس بهتر است سردخانه اختصاص به نگهداری این مواد داشته باشد.
اگر محصول دیگری در سردخانه و در مجاورت این مواد قرار نگیرد، دیگر نیازی به کیسه های پلی اتیلنی نیست. اما اگر سردخانه مشترک برای چند محصول باشد، می توان به کمک این کیسه ها از حفظ سلامت آن ها اطمینان حاصل نمود. اگر قصد نگهداری سوسیس و کالباس به مدت زیادی را دارید می توانید آن ها را در کیسه های فاقد هوا یا وکیومی قرار داده و در سردخانه سوسیس و کالباس به مدت زمان مشخصی نگهداری کنید.
یکی از نکات حائز اهمیت این است که سوسیس و کالباس نباید در فریزر و در دمای انجماد نگهداری شوند. همچنین بهتر است پس از باز شدن پوشش آن ها و قطعه قطعه شدن، نهایتا تا سه روز بعد مصرف شوند. چرا که اگر به مدت زمان زیادی به صورت باز نگهداری شود می تواند سم بوتولیسم تولید کند که برای سلامتی انسان به شدت مضر است.
دمای مد نظر در سردخانه سوسیس و کالباس برای نگهداری مطلوب مواد بین صفر تا 2 درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی حدود 75% است.
نگهداری این مواد در دمایی بیش از دمای تعیین شده می تواند شرایط را برای رشد باکتری ها در سوسیس و کالباس فراهم کند. یکی از نکات حائز اهمیت دیگر این است که این مواد به دور از نور مستقیم خورشید نگهداری شوند. اگر رنگ سوسیس به خاکستری مات تغییر کند، به علت حضور نور و اکسیژن بوده که در اثر فعالیت باکتری ها بیشتر خواهد شد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر از سردخانه ها می توانید با کارشناسان ما در مجموعه برادران حامی دوست تماس حاصل نمایید.