در بین سالهای 1810 تا 1850 استفاده از سرما برای نگه داری موادغذایی در دنیا بسیار متداول شد و همین امر باعث اختراع اولین سردخانه با قابلیت یخسازی در آمریکا شد. این سردخانه باعث شد تا صنعت مواد غذایی در دنیا به شدت رشد کند و غذاها به جاهای مختلف دنیا صادر و وارد شوند.

بهینه سازی در صنعت سردخانه
استفاده از سردخانه از قدیمیترین روشهای نگه داری از مواد غذایی است که برای حفظ کیفیت و کند کردن روند فساد آن استفاده میشود. سردخانهها نه تنها باعث بهبود فرآیند ذخیره سازی در دنیا شدهاند بلکه توانستهاند صنعت غذا را بسیار رشد دهند و موجب بهینه سازی در صنعت سردخانه شده اند. با استفاده از سردخانههای پرتابل، شرکتهای بزرگ محصولات خود را به سراسر دنیا صادر میکنند و مطمئن هستند که کالای آنها سالم به مقصد خواهد رسید.
تعداد زیادی از مواد غذايى را نمى توان در تمام مدت سال به صورت تازه در اختيار داشت و يا در منطقه اى بنا به شرايط اقليمى و جغرافيايى نمى توان نوع خاصى از ماده غذايى را توليد کرد. بنابراین لازم است مواد غذايى را به نحوى نگهدارى کنیم تا بتوان هم در زمان لازم آن را مصرف کرد و هم از حمله آفات و موجودات ذره بينی حفظ کرد. براى نگهدارى اين گونه موادغذايى، چه به صورت خام و چه به شکل فرايند شده، از سردخانه استفاده مى شود.
حدود ٣٠ درصد از کل مواد غذايى در کشور ما به علت نبود امکانات مناسب نگهدارى و فرآيند لازم از بين مى روند. مهمترین وظایف یک سردخانه، بهینه سازی در صنعت سردخانه و جلوگیری از فساد کالاهای داخل آن با حفظ کیفیت طولانی مدت بوده و هست. کاربرد سردخانه در نگهداری مواد غذایی، کشاورزی، انواع داروها، سیستم های نظامی، میوه و سبزیجات و … خلاصه نمی شود و بسیار گسترده تر خواهد بود
با استفاده از انبار و سردخانه از ضايعات موادغذايى جلوگيرى می شود و مى توان افراد بيشترى از جامعه را از مواد و محصولات غذایی تامین کرد بدون آن که زمين زيادترى زير کشت برود یا فاسد شدن و از بین رفتن محصولات غذایی به وجود آید و قيمت تمام شده مواد غذايى تا اندازه زيادى کاهش پیدا می کند.
به موازات سیستم تبرید با آمونیاک از سال ۱۹۳۰ تولید انواع فریون ها شکل گرفت و به صورت گسترده ای در سیستم های خانگی و تجاری مورد استفاده قرار گرفت. در سال ۱۹۸۵ مساله حفظ لایه ازون و نقش اتم های کلر در تخریب لایه ازون مطرح شد که باعث قرارداد « وین » شد. اهمیت این صنعت به حدی است که یکی از معیارهای سنجش رشد فن آوری در یک کشور، تعداد واحدهای صنعتی انجماد مواد غذایی و سیستم های حمل و نقل سردخانه دار و بهینه سازی در صنعت سردخانه ها می باشد.

گروه سرماول پیشرو در تامین کالاهای صنعت تبرید و تهویه مطبوع و ارائه راه حل های طراحی، پیاده سازی، نصب و راه اندازی فروشگاهها و سردخانه های صنعتی و آموزش برای انواع نیازهای مشتریان می باشد.
شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر و استعلام قیمت و موجودی، با مشاوران ما در مسیر انتخاب بهترین تجهیزات در تماس باشید.