اتاق پیش سرد در کشتارگاه

برای حفظ سلامت گوشت و جلوگیری از فساد آن، بهتر است دمای گوشت بلافاصله پس از کشتار کاهش یابد. در این شرایط، وجود سرما و اتاق پیش سرد باعث به تاخیر انداختن فعالیت میکروارگانیسم ها و باکتری ها در بافت گوشت، کاهش تغییر رنگ و جلوگیری از فساد گوشت، کاهش فعالیت های آنزیمی در بافت آن و کاهش از دست رفتن آب بافت ها می شود.

روش های پیش سرد کردن لاشه

روش های مختلفی برای پیش سرمایش مواد غذایی وجود دارد. استفاده از یخ (با استفاده از دستگاه یخساز صنعتی)، آب و یخ، آب سرد (روش غرقابی یا مه پاشی)، یخ خشک یا نیتروژن مایع، تونل انجماد و جریان هوای سرد برای پیش سرمایش لاشه و گوشت در اتاق پیش سرد کشتارگاه رایج است. البته رایج ترین روش در پیش سرمایش گوشت در کشتارگاه ها، استفاده از جریان هوای سرد است.

اتاق پیش سرد کشتارگاه

در این روش هوای سرد با دمای حدود صفر درجه سانتیگراد، با سرعت زیاد توسط اواپراتور به لاشه ها دمیده می شود. تجهیزات مورد نیاز اتاق پیش سرمایش، شبیه به سایر سیستم های برودتی است. یعنی از کمپرسور، کندانسور، اواپراتور و شیرآلات و کنترلرهای مربوطه تشکیل شده است.

پیش سرمایش گوشت لاشه در شیفت های 24 ساعته تا 48 ساعته انجام می شود و در اغلب مواقع گوشت پس از پیش سرمایش به سردخانه نگهداری گوشت و مواد پروتئینی منتقل می شود تا در آنجا ذخیره شده و در مواقع تعیین شده به دست مصرف کنندگان برسد.

شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره  رایگان  با گروه صنعتی برادران حامی دوست تماس حاصل نمایید. ما شما را به بهترین نحو در رسیدن به نیازهایتان کمک خواهیم کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *