شوک فریزر بستنی چیست؟

شوک فریزر، شاک فریزر یا بلاست چیلر دستگاهی است که شما به کمک آن می‌توانید مواد غذایی و فاسدشدنی را به سرعت سرد و منجمد نمایید. از طریق انجماد سریع مواد غذایی می‌توانید میزان رطوبت از دست رفته مواد را نیز کاهش دهید. نگهداری طولانی مدت مواد غذایی با حفظ کیفیت مطلوب همواره یکی از دغدغه های بشر بوده است. از این رو، ما همواره به دنبال راه هایی برای حفظ کیفیت مواد غذایی هستیم. بنابراین شوک فریزر بستنی دستگاهی است که به کمک آن می‌توان مواد تشکیل دهنده‌ی بستنی را با سرعت زیاد منجمد نمود تا بستنی آماده شود.

کاربرد عمده‌ی این دستگاه ها در زمینه‌ی تولید و نگهداری غذاهای منجمد مانند غذاهای آماده، ماهی ها و آبزیان، سبزیجات و تهیه و نگهداری بستنی است. همچنین استفاده از آن در رستوران های بزرگ و آشپزخانه های صنعتی به فراوانی یافت می‌شوند. در کل برای ایجاد شوک دمایی می‌توانید از این دستگاه استفاده نمایید. از طرف دیگر در صنایع غذایی مانند صنعت تولید بستنی لازم است فرآیند انجماد با سرعت بیشتری انجام شود تا بتوان میزان بستنی بیشتری در هر شیفت تولید نمود.

بازه ی دمایی کارکرد این فریزرها برای انجماد از 18- تا 120- درجه سانتیگراد است. البته عواملی مانند نوع محصول، اندازه و وزن آن، ضخامت محصول و ساختار آن در فرآیند انجماد و سرعت آن موثر هستند. با این حال شوک فریزر بستنی بهترین دستگاه برای کاهش سریع دمای مرکز بستنی است.

شوک فریزر بستنی در حجم ها و ظرفیت های مختلفی طراحی و تولید می‌شوند. انتخاب حجم و ظرفیت آن وابسته به ابعاد و فروش شما است. داخل این دستگاه طبقات و سینی هایی قرار می‌گیرد که بستنی را به همراه ظروف بن ماری در آن قرار می‌دهند تا منجمد و آماده‌ی مصرف شود. بسته به ظرفیت سرمایشی این دستگاه، کمپرسور آن نیز متفاوت است.

شوک فریزر بستنی

چرا به شوک فریزر نیاز دارید؟

کریستالیزاسیون یا بلوری شدن به معنی تشکیل بلور جامد از یک مایع یا بخار است. در شرایطی که مواد به آرامی یخ بزنند، درون بافت آن ها بلور یخ تشکیل می شود. این ذرات بلوری یخ کیفیت مواد غذایی را کاهش داده و به بافت آن ها آسیب می‌رساند. در نتیجه استفاده از روش‌هایی که سرعت انجماد مواد را افزایش دهد، لازم و ضروری است.

پس متوجه شدیم که انجماد سریع مواد غذایی باعث ایجاد کریستال‌های کوچک در بافت مواد غذایی می‌شود. در این شرایط علاوه بر حفظ کیفیت مواد غذایی، از رشد سریع باکتری ها در آن جلوگیری می‌شود. به این ترتیب می‌توانید ماندگاری غذا را تا حد خوبی افزایش دهید. استفاده از این دستگاه مانع ایجاد ذرات یخ در بستنی و در نتیجه حفظ بافت اصلی بستنی می شود. بنابراین استفاده از این دستگاه مزایای زیادی برای شما به همراه خواهد داشت.

برای کسب اطلاعات بیشتر پیرامون دستگاه ها و تجهیزات برودتی فروشگاهی می توانید با گروه صنعتی برادران حامی دوست تماس حاصل نمایید. ما شما را در راه رسیدن به نیازهایتان راهنمایی می‌کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *