احداث سردخانه گلابی
آیا با نحوه نگهداری گلابی در سردخانه آشنا هستید؟ در این مقاله قصد داریم به شما بهترین شرایط نگهداری گلابی در سردخانه گلابی را آموزش دهیم. پس با ما همراه باشید.
گلابی میوهای تابستانی است که فیبر زیادی دارد. این میوه علاوه بر کمک شایانی که به دستگاه گوارش انسان می کند، به علت دارا بودن میزان زیادی پتاسیم، برای قلب نیز بسیار مفید است. این میوه همچنین به بهبود گردش خون نیز کمک می کند.
نهال کیوی که ارقام متفاوتی نیز دارد، از مقاومت سرمایی نسبتا خوبی برخوردار است. در نتیجه کشت آن در کشورمان ایران، علاوه بر مناطقی با آب و هوای معتدل، در مناطق نیمه سرد نیز رواج دارد. در استان های تهران، خراسان و آذربایجان غربی بیشترین میزان کشت گلابی صورت می گیرد. در ادامه به معرفی شرایط نگهداری گلابی در سردخانه می پردازیم. با ما همراه باشید تا با چند و چون سردخانه گلابی به خوبی آشنا شوید.
بررسی شرایط بهینه نگهداری
گلابی ها را باید با توجه به رقم آن در زمان مناسب برداشت نمایید. میوه باید از دید فیزیولوژیکی رسیده باشد. در واقع میوه در این مرحله هنوز رنگ، بو و مزه کام پذیر و مطلوبی ندارد. پس از برداشت باید در کمترین زمان ممکن میوه های سالم از میوه های ناسالم جدا شود.
بهتر است در جابجایی میوه ها دقت کافی داشته باشید. می توانید در سالن های سردخانه گلابی از مه پاشی با قارچ کش های مجاز استفاده نمایید تا منشاء آلودگی ها را از بین ببرید.
برای نگهداری دراز مدت میوه در سردخانه باید عملیات پیش سرمایش و گرفتن دمای بالای میوه به سرعت انجام شود.
میوه هایی که برای نگهداری در سردخانه انتخاب می شوند باید بدون کوفتگی باشد و هیچ نشانه ای از خرابی و آلودگی باکتریایی و قارچی در آن وجود نداشته باشد.
این میوه را می توانید در سردخانه گلابی دردمایی بین 0.5+ تا 1- درجه سانتیگراد نگهداری نمایید. البته لازم به ذکر است که این بازه دمایی بسته به رقم میوه دارد. همچنین بهترین میزان رطوبت نسبی در سردخانه گلابی بین ۸۵ تا ۹۵ درصد است.
گردش هوای سردخانه با نرخ ۲۰ تا ۳۰ بار هوادهی برای هر تن گلابی لازم است.
در شرایط ایده آل ارقام مختلف گلابی را بین ۱۱ تا ۲۸ هفته می توانید در سردخانه نگهداری نمایید. البته باید به صورت مداوم آن ها را بررسی نمایید تا در صورت رسیدگی کامل، خراب نشده باشند.
نکات تکمیلی
نگهداری گلابی در سردخانه در هوای کنترل شده امکان پذیر است. در این روش باید کربن دی اکسید به میزان ۱ تا ۳ درصد و اکسیژن به میزان ۲ تا ۵ درصد در فضای اتاق تزریق شود.
اگر قصد نگهداری گلابی در بسته های پلاستیکی را دارید، بهتر است از پوشش های مخصوص استفاده نمایید. در این شرایط مدت زمان نگهداری رقم های مختلف آن بین ۵ تا ۷ ماه متغیر است.
با استفاده از اتیلن می توانید به سرعت رسیدن گلابی بیافزایید. گاز اتیلن بطور کلی با غلظت ۰/۱ تا ۰/۲ درصد در دمای ۱۸ درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی حدود ۹۰ درصد به سالن های سردخانه تزریق می شود.
برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با مجموعه برادران حامی دوست در تماس باشید. ما بهترین ها را برای کسب و کار شما تهیه می کنیم.