نگهداری گوشت تازه از گذشته تا کنون
همانطور که می دانید و مشاهده می نمایید روز به روز تجهیزات جدیدتری برای نگهداری بهتر و طولانی مدت مواد غذایی به بازار عرضه می شود. این روش ها با روش های سنتی که نیاکان ما برای نگهداری مواد غذایی از آن ها استفاده می کردند بسیار متفاوت است. اما به راستی در گذشته از چه روشی برای ذخیره و نگهداری گوشت تازه، مرغ و ماهی استفاده می کردند؟
مصریان باستان که در اغلب زمینه ها پیش قدم بودهاند، روش نمک سود کردن مواد غذایی را کشف کردند. این روش شامل استفاده از نمک دریا برای ذخیره انواع گوشت و ماهی بود. همانطور که می دانید نمک رطوبت را به خود جذب می کند و مانع رشد و تکثیر باکتری ها در بافت گوشت می شود. روش دیگر که در ایام گذشته مرسوم بود استفاده از کیسه های چرمی، سبدهای چوبی یا ظروف سفالی بود. به این ترتیب که مواد غذایی را در اقلام نام برده شده ذخیره مینمودند و آن را در گودالی که در زمین حفر می کردند، نگهداری می کردند.
یکی دیگر از راه های نگهداری گوشت تازه، ماهی و مرغ در گذشته، دودی کردن و خشک کردن آن ها بود. جالب است بدانید که امروزه نیز از این روش برای نگهداری بعضی از مواد غذایی اولیه استفاده می شود. گوشت خشک شده را می توانید برای مدت ۳ تا ۶ ماه ذخیره نمایید. اما لازم به ذکر است که پیش از خشک کردن گوشت باید تمامی چربی آن را جدا نمایید و سپس اقدام به خشک کردن آن کنید. به نظر شما بهترین راه برای نگهداری گوشت تازه برای مدت طولانی کدام است؟ با ما همراه باشید تا این مورد را بررسی نماییم.
بهترین روش نگهداری گوشت تازه
گوشت قرمز، یکی از منابع غنی پروتئین به حساب می آید. مصرف روزانه مقدار مشخصی پروتئین برای بدن انسان لازم و ضروری است. چرا که بدن با استفاده از پروتئین است که می تواند مانع تحلیل رفتن عضلات شود و عضلات جدید بسازد. نگهداری از گوشت تازه در یخچال و فریزر به راحتی امکان پذیر است. البته نمی توانید آن را بیش از ۵ روز در یخچال نگهداری نمایید. اما نگهداری طولانی تر آن در فریزر امکان پذیر خواهد بود.
- نگهداری در یخچال؛ گوشت قرمز خام به صورت تکهای تا ۵ روز و گوشت چرخ کرده تا ۲ روز قابل ذخیره در یخچال است. گوشت پخته را نیز نهایتاً به مدت ۴ روز می توانید در یخچال نگهداری کنید.
- نگهداری در فریزر؛ می توانید گوشت خام را در پلاستیک در سردترین قسمت فریزر، یعنی طبقات زیرین آن تا یک سال ذخیره نمایید. گوشت پخته شده نیز تا ۶ ماه در فریزر قابل نگهداری است.
جمع بندی
از هر روشی که برای ذخیره محصولات گوشتی استفاده می کنید، باید به خاطر داشته باشید که چه زمانی آن را ذخیره کرده اید. چرا که با گذشت زمان بیشتر علاوه بر احتمال از بین رفتن تمامی مواد مغذی گوشت، احتمال فساد و آلوده شدن آن نیز وجود دارد. به طوری که مصرف آن دیگر جایز نخواهد بود. برای هر کدام از این روش ها شرایط مخصوصی در نظر گرفته شده است. برای مثال استفاده از بسته بندی های مناسب و جلوگیری از ورود هوا به بسته بندی در زمان نگهداری، یکی از نکات مهم است.
سالم ترین و بهترین روش نگهداری گوشت تازه، نگهداری آن به صورت منجمد و در فریزر است. با استفاده از این روش می توانید گوشت را در سلامت کامل و با بهترین کیفیت نگهداری نمایید. امروزه با استفاده از تجهیزاتی مانند فریز درایر می توانید گوشت را سریعاً و با بهترین کیفیت خشک و منجمد نمایید. این روش نیز برای نگهداری محصولات پروتئینی نظیر گوشت بسیار مناسب خواهد بود.
برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با مجموعه ما در تماس باشید. ما شما را در راه رسیدن به نیازهایتان یاری می کنیم.